T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Nalan-Mustafa Kaynak Bilim ve Sanat Merkezi

Vali Ömer Faruk Coşkun, TÜBİTAK'ta Başarılı Olan Öğrencilerimizi Tebrik Etti

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimiz, Denizli Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun'u ziyaret etti.

Öğretmenimiz Gürkan Çelik’in danışmanlığını yaptığı ve öğrencileri Hüseyin Kurtulmuş, H. Utku Bosun ve Batuhan Batmazoğlu’nun hazırladığı proje, bölge finalinde birincilik ödülünü kazandı. Bu başarılı proje, 26-30 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecek. Diğer birinci olan takımlarla birlikte bu başarılarını kutlamak amacıyla Vali Coşkun’a ziyarette bulundular.

Vali Ömer Faruk Coşkun, gençlerimizi tebrik ederek onların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında, öğrencilerimizin projeleri hakkında detaylı bilgi aldı ve onları teşvik edici sözlerle onurlandırdı. Vali Coşkun, "Gençlerimizin bu başarıları, ilimizin gururu ve geleceğimizin teminatıdır. Onların bu azimli çalışmaları ve elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırıyor," dedi.

Ziyarette, başarılı öğrencilerimize destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN, İlgili Şube Müdürlerimiz, Kurum Müdürümüz Hurşit ÇALIŞKAN ve aileler de hazır bulundu. Öğrenciler, Vali Coşkun’a projeleri hakkında sunum yaparak, çalışmalarının detaylarını anlattılar. Vali Coşkun, gençlerin gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirterek, onlara başarılarının devamını diledi ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Bu ziyaret, ilimizin genç yeteneklerinin ve onların başarılarının tanınması açısından büyük bir önem taşımaktadır. Öğrencilerimize Türkiye Finallerinde başarılar diler, onların elde ettikleri bu gurur verici başarının devamını temenni ederiz.

23-05-202423-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2024 - Güncelleme: 23.05.2024 18:37 - Görüntülenme: 82
  Beğen | 1  kişi beğendi