DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Merkezefendi Bilim ve Sanat Merkezi

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

18.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalinde, danışmanlığını Öğretmenimiz Gürkan ÇELİK’in yaptığı, öğrencilerimiz Hüseyin KURTULMUŞ, H. Utku BOSUN ve Batuhan BATMAZOĞLU’nun hazırladığı projemiz BİRİNCİLİK ödülünü almıştır. 26-30 Mayıs tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılacak olan Türkiye Finallerinde İlimizi temsil edeceklerdir. Bu gururu yaşatan öğrenmen ve öğrencilerimizi, bizlere destek veren velilerimizi canı gönülden tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz. Ayrıca bölge finalinde YAZILIM alanında projemizle ilimizi temsil eden Öğretmenimiz Özge YİĞİT ile öğrencilerimiz Ahmet Bera AlLTINTAŞ ve Zeynep ERKAN’ı tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.

undefinedundefinedundefined

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 17:08 - Görüntülenme: 53