DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Nalan-Mustafa Kaynak Bilim ve Sanat Merkezi

Etiket Sonuçları: kendin üret yap

Haz

Teknoloji ve Tasarım birimimizin uluslararası partnerlerle yürüteteceği yeni E-TWINNING projesi tamamlanmak üzeredir. Yeni Projemizin adı "STEM @ ÜRET". Öğrencilerimiz bu proje ile birlikte yaratıcı düşünme, üretim, disiplinler arası iş birliği fırsatı elde edecekler.

Merkezefendi Bilim Ve Sanat Merkezi Destek- 2 grubu öğrencileri ve danışman öğretmenimiz Erkan ÇAKA (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) "STEM@ÜRET" adlı e-twinning projesine başlamıştır. Projeye 7-14 yaş arası öğrenciler kabul edilecektir. En fazla 7 yerli, en fazla 3 yabancı ortak kabul edilecektir. Öğrencilerin proje süresince danışman öğretmenleriyle birlikte çalışma takvimi doğrultusunda etkinlikler yapılacaktır. Stem@üret temasıyla katılımcı öğrencilere ortak imzayla e-twinning sertifikaları verilecek. Projemizin sonuçları Twinspace, Facebook, Instagram gibi sosyal medya kanalları aracılığıyla geniş bir kitleye duyurulacağı gibi, proje çıktısı kitapçık veya -E-kitap olarak da duyurulacaktır.